Arkistot

Sini Christina

Niin siis kuka?

Eli Sini, 29-vuotias Etelä-Suomessa asusteleva pienen pojan äiti, kahden chihuahua koiran mama ja yhden hienon miehen vaimo.

Sosiaalisen median ihmeellinen maailma on imassut mukanaan ja kai sitä voi vuonna 2020 kutsua myös harrastukseksi? Ennen lapsen saamista oma hyvinvointi on ollut vahvassa keskiössä hyvän ravinnon ja tiukkojen treenien ympäröimänä. Sitä kohti on tarkoitus pyrkiä, kun vauvavuosi alkaa vedellä viimeisiään.

Rakastan kirjoittamista, arjen narujen vetämisestä ja lapseni kuvaamista. Innostun uusista asioista ja ihmisistä, enkä pelkää laittaa itseäni likoon elämän eri osa-alueissa. Järjestelmällisyys on tärkeää ja täällä asustaakin pieni perfektionisti. Niin ja kyllä täältä löytyy myös kahjo huumorintaju!

Olen omistanut moottoripyörän, suorittanut vapaaehtoisen asepalveluksen ja ammatiltani olen sosionomi. Semmoisista aineksista on tämä kirjoittaja tehty.

Elämäämme voi seurata myös intagramin puolelta, eli haltuun tili: @sini_christina https://www.instagram.com/sini_christina/?hl=fi

Ota haltuun myös sosiaalinen mediani