Arkistot

Me käytiin viime viikon lopulla pojan kanssa 10kk neuvolassa. Meille tarjottiin sitä 8kk neuvolakäynnillä ja päätettiin että käydään myös 10kk tsekkaa missä mennään mittojen suhteen, kun siihen 1v neuvolaan on kuitenkin pitkä aika.

Meidän pieni pallero on syntymästään lähtien viipottanut vahvasti miinuskäyrillä ja alussa olikin painon vähäinen nousu suuri huolenaihe. Nykyään se ei ole huolenaihe mutta mieluummin sen visiitin neuvolaan teen, kuin jään arvailemaan onko sitä kasvua riittävästi tullut.

No, käynti oli äärimmäisen turha. Sen lisäksi myös outo, hämmentävä.. en edes keksi riittävän hyviä adjektiiveja kuvailemaan meidän neuvolareissua. Meillä oli aika ennestään tuntemattomalle terveydenhoitajalle. Jo heti ensisekunnilla tästä ihmisestä tuli minulle tosi oudot vibat. Sitä ei osaa selittää, sen vain tuntee selkänahassaan. Ja tämä tuntemus osui kuin osuikin oikeaan. Hänellä oli todella outoja mielipiteitä ja lapsen käsittelytaidot olemattomat. Me ei saatu otettua mittojakaan, joten reissu oli siis turha isolla T:llä. No, tädistä rustaillaan täällä kirjallista palautetta.

Ensi viikolla tehdään uusi reissu neuvolaan ja suunnataan avoajalle ja toivotaan syvästi, että sama täti ei ole meitä vastassa. Sitten kyllä käännytään kannoiltamme.

Reissussa oli positiivista se, että pieni mies oli kovin haltioissaan kaikista erilaisista leluista (etenkin autoista!) mitä löytyi neuvolan leikkihuoneesta odottaessamme aikaa. Joten, pidetään tämä positiivinen ajatus yllä tuosta reissusta 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Päiväunet ja äidin harmaantuvat hiukset

ke tammi 29 , 2020
Meidän rakas pienokainen on syntymästään lähtien ilmeisesti elänyt ja hengittänyt jotakin pyhää henkeä, sillä hän ei vain ole yksinkertaisesti nukkunut niin paljon, kuin mitä olinkuvitellut […]