Arkistot

Tammikuu on miltei puolessa välissä, samoin kuin tämän äidin herkkulakko! Täytyy tunnustaa että viimeisen vuoden verran on tullut kiskottua kaksin käsin kaikenlaista moskaa kroppaan..

Ennen raskautta pidin itsestäni huolta urheilemalla ja syömällä pääosin terveellistä ruokaa. Heinäkuun alussa 2018 tein positiivisen raskaustestin ja sitten jäi jo heti alussa pois treenaamiset jatkuvan pahan olon vuoksi. Kun ruoka taas maistui, nautin mitä mieleni teki. Sitten raskaus oli ohitse ja poika saapui maailmaan. Sairaalassa jo todettiin että maidon nousun kannalta on hyvä nauttia mahdollisimman hiilihydraattipitoisia tuotteita ja että se suklaa olisi myös enemmän kuin sallittua. No ei tarvinnut kaksi kertaa käskeä. Jossakin kohtaa keväällä yritin vähentää mässäilyä, mutta maidontuotanto laski selvästi heti ja en uskaltanut lopettaa herkuttelua. Joten (mielelläni) jatkoin sitä vähän väliä tapahtuvaa napostelua.

Sitten oli tehtävä päätös: tämä ei voi jatkua näin! Ja niin ystäväni kanssa päätettiin pitää herkuton tammikuu. Olin varma, että saan sydänkohtauksen kun lopetan herkut kuin seinään. Viimeiset kuukaudet olen ollut aivan koukussa Coca-colaan ja suklaaseen.

Kuinka kävikään?

14 päivää kulunut. Tähän asti on mennyt todella kevyesti. Muutama väsynyt heikko hetki on tullut ja olisi tehnyt mieli avata se kokis. Mutta en ole tehnyt niin, vaan pysynyt todella hyvin ruodussa (ja järjissä!).

Nyt kun syömiset alkavat olemaan ruodussa samoin kuin veden juonti, niin seuraavana tavoitteena on liikunnan lisääminen. Olen käynyt huomattavasti enemmän jälleen reippailemassa vaunulenkeillä, mutta tarkoitus olisi aloittaa lihaskuntoharjoittelua myös.

Palataan tähän myöhemmin, kuinka tästä tavoitteesta selvitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Varhaiskasvatushakemus - done

su tammi 19 , 2020
Nyt se on tehty, nimittäin lapselle haettu päiväkotipaikkaa. Anna mun kaikkeni kestää! Tuntuu niin hämmentävältä edes miettiä ensi syksyä. Se tuntuu olevan niin kaukana ulottumattomissa, […]

You May Like