Arkistot

Se on uusivuosi mallia 2020 sekä samalla uusi vuosikymmen pärähtänyt käyntiin. Uusivuosi voi myös tarkoittaa jonkin uuden aloittamista. Itselläni se tarkoittaa tässä hetkessä tämän blogin käynnistämistä.

Blogin kirjoittaminen ei ole itsellä mikään uusi asia. Olen useamman kerran viimeisen vuosikymmenen aikana pitänyt hieman eri teemaisia blogeja (mm. hyvinvointiblogia, hääblogia..) mutta jostain syystä into on alun jälkeen lopahtanut ja blogit on kuopattu. Olen myös perustanut aikaisemmin blogit oikeastaan hetken mielijohteesta ja myös ilmaiselle alustalle, sen enempää asiaa selvittämättä. Nyt tätä asiaa on haudottu hetken aikaa ja siihen on myös kotoa kannustettu. Asian hautomisen lisäksi olen myös kevyesti sijottanut tämän blogin perustamiseen, sillä ensi kertaa myös tuntuu että olen aidon oikeasti kiinnostunut ja innostunut tästä! Eli kädet syyhyten täällä kirjoitellaan! Olen myös hionut ulkoasua liian monena iltana ja olkoon se tässä hetkessä tälläinen.

Miltä siis näyttää? Mitä ajastuksia blogi kaikenkaikkiaan herättää? Palautetta otan oikein mielelläni vastaan, niin niitä risuja kuin ruusuja!

Blogin teemat pyörivät varmasti aika pitkälti vauvaperhearjen äärellä, mutta olen muutakin kuin äiti – ja myös muita ajatuksia näistä väsyneistä aivoista löytyy. Siksi en rajaa tätä blogia pelkästään perheblogiksi vaan haluan myös kirjoittaa muista aatoksista ja inspiroivista jutuista – olkoon tämä siksi myös lifestyle-henkinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Herkuton tammikuu – väsyneen äidin uhka vai mahdollisuus?

ti tammi 14 , 2020
Tammikuu on miltei puolessa välissä, samoin kuin tämän äidin herkkulakko! Täytyy tunnustaa että viimeisen vuoden verran on tullut kiskottua kaksin käsin kaikenlaista moskaa kroppaan.. Ennen […]